HOME

Internet Marketing voor Starters en Ervaren OndernemersDit BLOG is onderdeel van de website http://www.unitedstarters.com

Het starten van een internet bedrijf is een van de weinige mogelijkheden om met een minimum aan investering van geld en tijd zowel parttime of fulltime een bedrijf te kunnen beginnen.

Over de economie doen allerlei verhalen de ronde. Het ziet er naar uit dat het nog lang kan duren voordat we weer op het oude niveau zijn. Elke crisis biedt ook grote kansen. Het is nu tijd dat u niet langer afwacht en zelf actie gaat ondernemen. Steun zult u vaak in uw directe omgeving niet vinden. Dus sluit uw ogen voor negatieve conversatie en kies zelf voor een toekomst zoals u zich die wenst voor uzelf en uw familie.

In dit blog van UnitedStarters wil ik (Leo Verkoelen) u laten kennis maken met ervaringen van startende en ervaren ondernemers. Diverse experts, ieder kundig op zijn eigen gebied,  zullen hun bijdrage gaan leveren. U krijgt waardevolle tips, zodat u zich als ondernemer gesteund weet.  

De eerste taak van een pas gestarte onderneming is verkopen realiseren
Een mooi kantoor, auto etc. komen op de laatste plaats. Als u uw producten of diensten niet kunt verkopen dwz. verkopen tegen een redelijke prijs, dan zal uw onderneming een kwijnend bestaan leiden.
UnitedStarters.com  is dé website met nieuwsbrief die startende ondernemers helpt bij het succesvol maken van hun onderneming.

Onze missie is u het gereedschap aan te reiken dat iedere onderneming de mogelijkheid biedt om een gezonde, welvarende en meer gebalanceerde levensstijl  te leiden. Het streven is een gemeenschap van ondernemers te creeren die elkaar stimuleren en steunen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>