Karaktertips voor uw online of offline business

Als uw eigen internet bedrijf begint te groeien, zult u ongetwijfeld voor verrassingen komen te staan. Daarom hierbij tips waar ik mijn voordeel mee gedaan heb toen mijn bedrijf verrassend snel begon te groeien.

1. Bescherm altijd uw zelfvertrouwen
Als mensen je willen kleineren, dan is het beter om ze te mijden. Dit kan moeilijk zijn als het uw familie is, maar u moet grenzen stellen. U moet  afstand creeeren. En als het je vrienden zijn die je jouw succes niet gunnen, dan is het tijd om enkele nieuwe vrienden te vinden.

2. Als je aangevallen wordt door critici
(die meestal zelf geen ervaring hebben of extreme mislukkelingen zijn), dan is meestal het beste antwoord ze gewoon te negeren. Ga niet naar de plaatsen waar ze meestal rondhangen. Zo eenvoudig is het. In het algemeen zijn de mensen die naar hun luisteren niet uw klanten of prospects. Het is bijna net als een intelligentie-test. De mensen die dom genoeg zijn om te luisteren naar verhalen over haat en nijd zijn niet intelligent genoeg uw klant te worden.

3. Gebruik de haters als motivatie
Het is een soort geheim dat veel ondernemers en  invloedrijke personen voor een groot deel gemotiveerd worden door een gevoel van wraak. Dat is niet de mooiste emotie… maar er zit een stuk waarheid in. Persoonlijk heb ik enkele grote successen gehaald als antwoord op mensen die probeerden me te vernederen.

4. Bedenk… “de beste wraak is een leven goed geleefd”
… ga aan het werk en maak van uw bedrijf en uw leven een succes. Schep meerwaarde voor uw klanten en prospects… en u zult zich niet eens meer kunnen herinneren wie de treiteraars waren.

5. Vergeven
Hoewel wraak op het moment supreme voor veel energie kan zorgen… is het op de lange termijn geen goed voedsel voor uw ziel. Vergeet niet dat de mensen die proberen je te breken gewoon proberen om te gaan met hun eigen angsten, twijfels, en tekortkomingen. We hebben allemaal op sommige momenten in ons leven dezelfde emoties.
Bedenk evenwel: met een beetje empathie bereik je veel.

This entry was posted in Persoonlijke Ontwikkeling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>