VIDEO in 2012

 

De komende jaren zzullen meer dan 75% van alle nieuwe video kanalen internet kanalen zijn.. Dit is een voorspelling van het hoofd marketing van You Tube. Omdat You Tube eigendom is van Google worden You Tube video’s bovendien snel en relatief hoog geplaatst bij de zoekmachine Google.

 

90% van alle Webverkeer zal Video zijn! Dit is heel veel. Het betekent dat video niet alleen nu belangrijk is, maar in de naaste toekomst nog dominanter zal worden. Iedereen die video verwaarloosd, neemt een groot risico om vergeten te worden.

Het produceren van een video wordt steeds gemakkelijker. Je hoeft niet zelf in beeld te zijn als je dat niet wil. je kunt een powerpoint presentatie laten zien. Gemakkelijk op te nemen en te bewerken met Camtasia software of een andere gratis software. Een aanrader zijn de video presentaties van Maria A. Andros (VIDEO MARKETING QUEEN)

This entry was posted in Video Online and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>