Bedrijfspand Leudal – Participaties voor kleine beleggers en herinvestering

Ontdek hoe U een mooi rendement kunt maken door een participatie in mijn  bedrijfspand gelegen te Roggel

              Afzender: Leo Verkoelen                                            Datum: Roggel 6 mei 2012
Beste lezer,

Voordat ik U alles vertel over de participatie, zal ik me eerst even voorstellen. Ik ben directeur van ROMAR-VOSS BEHEER bv en eigenaar van een bedrijfscomplex op het industrieterrein “Grote Laak in Roggel”.

Mijn CASH probleem – uw voordeel en uw winst

 


Iedereen bedankt voor uw participatie en suggesties

Deze blogpost heb ik verwijderd

 Bijlage als jpg-bestand:Te koop particpatie bedrijfspand in verhuurde staat
 foto pand en kadastrale ligging
              (zie ook Google Maps onder Romar-Voss, Grote Laak 17, Roggel)

This entry was posted in Affiliate marketing, Ondernemersvragen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>