Internet Marketing Universiteit is geen Garantie op Succes – Axioma 1

 Solopreneur, maar niet alleen. Wist je dat heel veel mensen die succes-boeken lezen en naar succes-seminars gaan nog steeds falen in het verkrijgen van het succes dat ze zo graag willen?

Het is waar. De beroemde Napoleon Hill heeft eens gezegd dat slechts 2%  van diegenen die zijn legendaire succes-principes bestudeerd hebben deze ook echt toegepast hebben om succes te behalen. Let op! Slechts twee procent!.

Een universitaire opleiding is niet nodig om te slagen. Waarom? Zelfs als je weet wat je moet doen en zelfs als je gedreven bent om in het leven te slagen dan zijn er nog vele mogelijkheden waarop je onbewust je succes kunt saboteren.
Misschien geef je te vroeg op na de eerste de beste tegenvaller. Je blijft maar uitstellen. Onbewust maak je de verkeerde keuzes of gaat in zee met de verkeerde mensen; mensen die je van je doel afleiden in plaats van mensen die je helpen vooruit te komen en je doel te bereiken. Misschien geloof je in zaken over jezelf, over geld of over andere mensen die je van het goede spoor afbrengen. Zo lang als je gedrag bepaald wordt door een onbewust gedeelte van je hersenen (John Assaraf – Quantum Physics), zul je problemen hebben om de juiste acties te doen zelfs als je weet wat je moet doen om een en ander uit te voeren. Helaas geldt dit voor 98% van de mensen.

 Je ziet vaak dat mensen die voorbestemd zijn om succes te hebben, door een goede afkomst, uitstekende resultaten op universitair niveau en in de kracht van hun jaren die desondanks van de ene baan na de baan zwerven of bedrijven beginnen die iedere keer op niets uitlopen. Van de andere kant zie je mensen die vroegtijdig de school verlaten en voor zichzelf beginnen en ongekend succes hebben. Of personen die op jonge leeftijd slechts lage cijfers op school halen en later veel bereiken ondanks dat we deze mensen meestal “dom” noemen. Wat hebben deze mensen gemeen met de 2% die succesvol zijn?

Ons doel bij UnitedStarters en StarterPLAZA is je de laten delen in de GEHEIMEN VAN SUCCES en je  te helpen resultaat te boeken in zo kort mogelijke tijd, met zo mini mogelijk studeren en zonder hoge kosten. Als we je kunnen helpen meer succes te hebben in je persoonlijk en zakelijk leven, dan hoeven we ons geen zorgen te maken of je klant blijft. Zoals het verschil tussen geniaal en krankzinnig vaak heel klein is, zo is het ook met succes of falen.  Het verschil tussen succes en falen is flinterdun. Ons streven is u te coachen bij het starten van uw eigen onderneming, bij het laten groeien van uw onderneming en bij het eventueel met succes verkopen.
Leo Verkoelen  (serial entrepreneur)

This entry was posted in Internet Marketing, Persoonlijke Ontwikkeling and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Internet Marketing Universiteit is geen Garantie op Succes – Axioma 1

  1. Pingback: InternetMarketing – een cursus is nog geen garantie op succes |

  2. Pingback: Waarom is een Internet marketing diploma nog geen garantie op succes? « leo verkoelen and composites

  3. ntlE cash advance loans Rdz http://tinyurl.com/ce8cqcj – terrific cash advance online exporne http://tinyurl.com/ce8cqcj 1I Assume you borrow $400 for two weeks at a cost of $15 per $100 per two weeks.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>