EXPERTS

GASTSCHRIJVERS. Pagina’s gereserveerd voor deskundigen op het gebied van marketing via Google Adwords, SEO etc.

Serial Entrepreneur

Even voorstellen. Mijn naam is Leo Verkoelen

Vanaf mijn zesde jaar heb ik interesse getoond in het opzetten en succesvol maken van een bedrijf.

Waarom zijn sommige ondernemers zeer succesvol en zijn andere nooit ver verwijderd van een faillissement. 

Als mijn familie in het weekend (in mijn puber periode) voorstelde een familielid of een vriend te bezoeken  dan was ik altijd zeer geinteresseerd als dit iemand was met een bedrijf. Ik wou alles weten en stelde altijd veel vragen.  Alle informatie zoog ik in me op alsof het honing was en hierbij maakte ik geen onderscheid naar grootte van het bedrijf of activiteit. Na mijn studie als chemie-ingenieur bezocht ik meer dan 30 bedrijven, varierend van vrij klein tot multinationals, voordat ik besloot een baan te akzepteren. Later begreep ik, dat het mijn honger naar het geheim van “SLAGERS OF FALERS” was dat mij dreef. In de loop der jaren heb ik in binnen- en buitenland veel mensen ontmoet die uitblonken op een speciaal gebied.

Een stukje van deze kennis wil ik graag met u delen in dit blog.  Regelmatig zal ik een blogpost plaatsen, maar bovenal zal ik experts op bepaaldse gebieden benaderen en vragen of ze een bijdrage willen leveren aan deze blog gericht op startende en ervaren ondernemers.
Leo Verkoelen (serial entrepreneur)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>